Θέλεις να απολάυσεις το καλοκαίρι, χωρίς να φοβάσαι για την ξηροδερμία, τις πανάδες και τις δυσχρωμίες του προσώπου που μπορούν να προκληθούν από τις δυνατές ακτίνες του ήλιου;

Αν θέλεις να δώσεις μια "ασπίδα" προστασίας στην επιδερμίδα του προσώπου σου, τότε κάνε την Μεσοθεραπεία προσώπου!

 

Πρόκειται για μια από τις πιο αποτελεσματικές ενέσιμες θεραπείες προσώπου, με πολλά οφέλη τόσο για γυναίκες αλλά και για άνδρες!

 

Μεσοθεραπεία προσώπου: Γιατί το καλοκαίρι;

Το υλικό που διοχετεύεται στην επιδερμίδα του προσώπου, σου παρέχει ενυδάτωση -αφού συγκρατεί την υγρασία- άρα και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα ενάντια στις ακτίνες του ήλιου το καλοκαίρι!

Ακόμη, η μεσοθεραπεία προσώπου αυξάνει η παραγωγή κολλαγόνου και ινώδους ιστού, δηλαδή προσφέρει ανάπλαση των κυττάρων!

Σε γενικές γραμμές η Μεσοθεραπεία προσφέρει ένα υγιές δέρμα. Μία επιδερμίδα που στηρίζεται καλύτερα, είναι πιο σφριγηλή, ενυδατωμένη και λαμπερή.

Μάθε περισσότερα: Μεσοθεραπεία προσώπου

 

Με ποια συχνότητα πρέπει να γίνεται η Μεσοθεραπεία προσώπου;

Οι επαναλήψεις της Μεσοθεραπείας προσώπου, είναι πολύ σημαντικές αφού με κάθε επανάληψη ενισχύεται το αποτέλεσμα της προηγούμενης!

Φυσικά, ο αριθμός των επαναλήψεων, εξαρτάται από τις ανάγκες του δέρματός σου!

Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί να κάνεις 3 αρχικές θεραπείες σε 2-4 εβδομάδες. Μετά μπορείς να επαναλαμβάνεις την θεραπεία από 2 έως 4 μήνες, δηλαδή για όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου!

Η διαδικασία: Βίντεο

 

Παίζει ρόλο η ηλικία για την αποτελεσματικότητα της Μεσοθεραπείας προσώπου;

Θα χρειαστούν περισσότερες επαναλήψεις της Μεσοθεραπείας προσώπου όμως, υπάρχουν και άλλα είδη ενισχυμένης μεσοθεραπείας (π.χ. αυτόλογη Μεσοθεραπεία ή το Jaloupro) που είναι κατάλληλα για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας!

 

Μεσοθεραπεία προσώπου: Κόστος 

 

Κλέισε ραντεβού

 

 

 

Μεσοθεραπεία προσώπου τιμή προσφορές ηλικία