Facebook Pixel

Τι είναι η  Vaser HD Lipo;

Η λιποαναρρόφηση Vaser HD είναι τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη λιποαναρρόφηση και αποτελεί σύγχρονη μέθοδο λιπογλυπτικής, η οποία έχει  στόχο να αναδιαμορφώσει το γυναικείο και το ανδρικό σώμα με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Πρόκειται λοιπόν, για μια εξειδικευμένη μέθοδο, κατά την οποία γίνεται αφαίρεση του λίπους με ακρίβεια, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και η δυνατότητα λιπομεταφοράς, όπου κυριολεκτικά το σώμα σμιλεύεται αποκτώντας την πολυπόθητη γράμμωση.

Ιδανικοί υποψήφιοι για την επέμβαση της Vaser HD λιποαναρρόφησης, είναι άτομα με τοπική συσσώρευση λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές. Το βάρος φαίνεται να μην παίζει ιδιαίτερο ρόλο, αφού ακόμη και αδύνατα άτομα μπορεί να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τοπικού πάχους.
Καμία μορφή λιποαναρρόφησης δεν αποτελεί τρόπο αδυνατίσματος
Η 4D λιποαναρρόφηση  δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επέμβαση αδυνατίσματος ή κάποια εναλλακτική πρόταση για την απώλεια βάρους
κύρια σημεία εφαρμογής της Vaser λιποαναρρόφησης

Κύρια σημεία εφαρμογής

Η  Vaser HD Lipo εφαρμόζεται κυρίως σε περιοχές όπου η διατροφή και η γυμναστική δεν έχουν αποτέλεσμα, όπως :
  • Βραχίονες (Μπράτσα)
  • Στήθος
  • Πλάτη
  • Γλουτοί
  • Ψωμάκια
  • Κοιλιά
  • Μηροί
  • Ισχία
η διαδικασία της Vaser HD Λϊποαναρρόφησης

Διαδικασία

Η Vaser HD Lipo ξεκινά με τις απαραίτητες προεγχειρητικές συνεδρίες, όπου ο γιατρός, μελετά την ανατομία του σώματος του ενδιαφερόμενου ατόμου, λαμβάνοντας υπόψη το “παιχνίδι των σκιών” στο σώμα, ώστε να συλλέξει πληροφορίες και να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο χειρουργικό πλάνο.

Στην συνέχεια, το χειρουργείο, πραγματοποιείται σε ασφαλές περιβάλλον νοσοκομείου με «μέθη» ή γενική αναισθησία, όπου αναδεικνύεται η υποκείμενη μυϊκότητα του σώματος.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την 4D λιποαναρρόφηση, γιατί εκτός από την λιποαναρρόφηση, υπάρχει και η δυνατότητα της λιπομεταφοράς!

Κατά την διάρκεια της επέμβασης, γίνεται χρήση της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας υπερήχων Vaser και υψίσυχνης παλμικής δόνησης (Vibrasat pro® PAL).
Με αυτόν τον ατραυματικό και ελάχιστα επεμβατικό τρόπο, διασπάται ο συνδετικός ιστός ανάμεσα στα λιποκύτταρα, ρευστοποιώντας έτσι το λίπος, κινητοποιούνται οι λιποαποθήκες ώστε να αφαιρεθούν, ενώ μειώνεται σημαντικά η καταστροφή των ιστών. 

Έτσι, ο πόνος, το οίδημα (πρήξιμο) και ο μετεγχειριτικοί μώλωπες, μειώνονται στο ελάχιστο.
Τέλος, ο γιατρός τοποθετεί τον ειδικό κορσέ που θα πρέπει ο ασθενής να χρησιμοποιεί καθημερινά για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες.
Δρ. Σγούρος Νικόλαος

Ρωτήστε τον γιατρό

Δρ. Σγούρος Νικόλαος
Πλαστικός Χειρουργός

210 69 29 999

η διαδικασία της λιπομεταφοράς κατα την VASER HD lipo

Λιπομεταφορά

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην Vaser HD Lipo, επιτρέπει στο λίπος να παραμείνει ζωντανό

Για τον λόγο αυτό, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, γίνεται και λιπομεταφορά. Δηλαδή, εφόσον το λίπος αφαιρείται από τα σημεία στα οποία περίσσευε, τοποθετείται στα σημεία στα οποία υπάρχει έλλειψη, ή επιθυμία για αύξηση του όγκου.

Με τον τρόπο αυτό μπορεί να επιτευχθεί για παράδειγμα, αυξητική στήθους, ή τονισμός των κοιλιακών. 

Η τεχνική αυτή ονομάζεται Expansion Vibration Lipofilling (EVL) και εφαρμόζεται χάρη στην ειδική αντλία τελευταίας τεχνολογίας, της οποίας γίνεται χρήση κατά την διαδικασία της επέμβασης. 

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνική που σε αντίθεση με τον παραδοσιακό τρόπο, δεν εγχύει το λίπος χειροκίνητα, αλλά μέσω συστήματος παλμικής δόνησης.
Έτσι, δημιουργούνται “μικρά σταγονίδια” λιπο - μοσχεύματος. Κάθε ένα από αυτά, βρίσκει την θέση του στον ιστό όπου και εγκαθίσταται

Με αυτή την τεχνική, το ποσοστό των λιποκυττάρων που θα επιβιώσουν στην νέα τους θέση, αυξάνεται σημαντικά σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους, βελτιστοποιώντας έτσι το αποτέλεσμα.
συνδυασμός άσκησης και διατροφής για την ανάδειξη του αποτελέσματος της λιποαναρροφησης με VASER
Η άσκηση, η σωστή διατροφή και γενικά ο έλεγχος του σωματικού βάρους, θα βοηθήσουν σημαντικά στην “απόλαυση” του νέου περιγράμματος ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν γενική συνολική ευεξία!

Αποτέλεσμα & Οδηγίες

Μετά την επέμβαση ο ασθενή ς νιώθει απλώς μια ενόχληση που μοιάζει με «πιάσιμο» αλλά όχι πόνο. 
Η αλλαγή είναι άμεση, οι τομές πολύ μικρές, οι οποίες σε μικρό χρονικό διάστημα δεν φαίνονται.
Είναι πολύ σημαντικό, μετά το χειρουργείο, ο ασθενής να καταναλώνει άφθονο νερό και να υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Έτσι θα αναδειχθεί και θα διατηρηθεί το αποτέλεσμα ακόμη περισσότερο!
Το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο είναι εμφανές περίπου 1 μήνα μετά την επέμβαση.

συχνές ερωτήσεις για την Vaser HD λιποαναρρόφηση

Συχνές ερωτήσεις

 Γιατί να επιλέξω τη Vaser HD Lipo;

Η Vaser HD Lipo είναι το μέλλον της λιποαναρρόφησης, καθώς μπορεί και αναδεικνύει τη μυϊκότητα του σώματος, δημιουργώντας εντυπωσιακή γράμμωση στο ανδρικό αλλά και στο γυναικείο σώμα.

Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα μετά την επέμβαση;

Ο γιατρός θα  δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για τη μετεγχειρητική περίοδο. Μία από τις σημαντικότερες είναι η χρήση του ειδικού κορσέ, μετά το τέλος του χειρουργείου, και για 4 έως 6 εβδομάδες, όσο δηλαδή  περίπου και το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να επιστρέψει κανείς πλήρως στις δραστηριότητές του. 

Αφήνει σημάδια ή ουλές  η Vaser HD Lipo;

Η Vaser HD- High Definition λιποαναρρόφηση δεν θα αφήσει μεγάλα σημάδια ή ουλές. Θα υπάρχουν πολύ μικρά σημάδια  (3-4 χιλιοστών) στα σημεία των εισόδων της κάνουλας που θα χρησιμοποιηθεί για  τη λιποαναρρόφηση, τα οποία θα βρίσκονται σε θέσεις που καλύπτονται από τα εσώρουχα , το μαγιώ ή τα ρούχα. Με το πέρασμα του χρόνου τα εν λόγω σημάδια σβήνουν.
λίπος πρόσωπο σώμα 6pack sixpack γράμμωση καλλίγραμμος σιλουέτα αφαίρεση διόρθωση Αθήνα Αμπελόκηποι Πλαστική χειρουργική