Δίνουν ένταση στο βλέμμα, χαρίζουν γοητεία και αποτελούν ένα από τα πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της γυναικείας ομορφιάς.

Οι υγιείς, μακριές βλεφαρίδες με τις γοητευτικές  καμπύλες αποτελούν σύμβολο θηλυκότητας εδώ και 3.500 χρόνια, ενώ οι ογκώδεις ψεύτικες βλεφαρίδες αποτελούσαν must για μεγάλες ντίβες, όπως η Μέριλιν Μονρόε και η Ρίτα Χέιγουορθ., στις αρχές του περασμένου αιώνα.

Σήμερα η αισθητική ιατρική και η βιομηχανία της ομορφιάς προσφέρουν προτάσεις όπως το Lash lift που ομορφαίνει τις βλεφαρίδες, χαρίζει υγεία και μοναδικό βλέμμα.

Ξυπνώντας με υπέροχες, υγιείς  βλεφαρίδες

Το  Lash  lift είναι μια σύγχρονη θεραπεία, η οποία βασίζεται στο τρίπτυχο υγεία, αισθητική και χρώμα, επιτρέποντάς σας να ξυπνήσετε το πρωί με υπέροχες φυσικές βλεφαρίδες πριν ακόμη δοκιμάσετε την πρώτη γουλιά καφέ…

Στην  Facemed clinic προσφέρουμε το Lash lift, ως μια πραγματική εμπειρία ομορφιάς, η οποία δημιουργεί μακριές υγιείς βλεφαρίδες με  ακαταμάχητες καμπύλες που χαρίζουν βάθος στο βλέμμα.

Η διαδικασία της τεχνικής του Lash lift είναι ανώδυνη, ασφαλής και διαρκεί περίπου 45 λεπτά.
το Lash lift μπορεί να γίνει ακόμα και σε αδύναμες λεπτές και κοντές βλεφαρίδες
Το Lash Lift μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους του τύπους βλεφαρίδων ακόμη και σε εκείνες που είναι λεπτές και κοντές.

Lash Lift vs extensions

Το Lash lift αποτελεί ιδανική εναλλακτική στα extensions  -ημιμόνιμες βλεφαρίδες κολλημένες στο χέρι πάνω από τις φυσικές-με αρκετά πλεονεκτήματα να κάνουν τη ζυγαριά να γέρνει προς το μέρος του.


Lash lift πριν και μετά εικόνα φωτογραφία
Κατ΄ αρχήν πρόκειται για τεχνική που περιλαμβάνει τη θρέψη των βλεφαρίδων με κερατίνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην υγιή εμφάνισή τους.
Οι βλεφαρίδες ενισχύονται φυσικά και δεν χρειάζονται extensions. Είναι πλούσιες, ογκώδεις και έντονες, γεγονός που σημαίνει ότι η μάσκαρα δεν είναι απαραίτητη.

Μετά το Lash lift οι βλεφαρίδες δεν χρειάζονται τον δικό τους χρόνο κάθε φορά που ετοιμάζεστε να βγείτε.
Επίσης, σε αντίθεση με τα extensions, δεν χρειάζονται συντήρηση, ούτε πρέπει να επιστρέψετε για να αφαιρέσετε κάτι!

Επιπλέον το Lash lift δεν ενέχει τον (σπάνιο) κίνδυνο εμφάνισης αλωπεκίας από έλξη, κατά την οποία οι φυσικές βλεφαρίδες πέφτουν.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πρέπει να τονίσουμε ότι όλες οι αισθητικές θεραπείες πρέπει να πραγματοποιούνται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες ώστε να ελαχιστοποιούνται  οι κίνδυνοι εμφάνισης επιπλοκών.

Το lash lift προσφέρει στις βλεφαρίδες όγκο, μήκος και καμπύλη
Το Lash lift απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να δώσει έναν έξτρα τόνο αλλά και όγκο στις βλεφαρίδες και στο βλέμμα της.

Κερατίνη

Το Lash Lift χρησιμοποιεί την κερατίνη τη φυσική  πρωτεΐνη που υπάρχει στα μαλλιά ενισχύοντας τη δομή της τρίχας, η οποία λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και στις βλεφαρίδες τρέφοντας κι ενισχύοντας τες.

Η κερατίνη προστατεύει την υγεία των βλεφαρίδων, τις τρέφει, τις ενυδατώνει, αναδεικνύοντας το Lash lift σε μια μοναδική διαδικασία υγείας και ομορφιάς!

Το Lash lift  είναι ένα δώρο προς τις βλεφαρίδες, ένα δώρο απόλυτα καλοκαιρινό, ιδανικό για τις διακοπές που η ομορφιά δεν χρειάζεται βαρύ μακιγιάζ!

Διαβάστε επίσης...

Βλέμμα Μάτια Γυναίκα Ομορφιά Υγεία Πρόσωπο Αθήνα Αμπελόκηποι Γέρακας Παλλήνη Τρίπολη