Αποτρίχωση Μασχάλης | Το καλοκαίρι έρχεται και είναι λογικό η αποτρίχωση να “ανεβαίνει σκάλες”στις αισθητικές μας προτεραιότητες.

Μια από τις περιοχές που η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα απασχολεί τις γυναίκες είναι οι  μασχάλες.

Τα πιο ελαφριά και “αποκαλυπτικά” ρούχα το καλοκαίρι καθώς και οι εξορμήσεις στις παραλίες δεν συγχωρούν την τριχοφυΐα.

Πέρα όμως από τους αισθητικούς λόγους, η αποτρίχωση στην συγκεκριμένη περιοχή του σώματος ενισχύει την προσωπική υγιεινή επιτρέποντας την καλύτερη διαχείριση της εφίδρωσης.

Το ξύρισμα αποτελεί τον πλέον συνηθισμένο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.

Είναι όμως μια διαδικασία που πρέπει συνεχώς να επαναλαμβάνεται σχεδόν καθημερινά μιας και οι τρίχες κάνουν πολύ γρήγορα και πάλι την εμφάνισή τους.

Σε πολλές περιπτώσεις επίσης το συχνό ξύρισμα προκαλεί ερεθισμούς ή και θυλακίτιδες δημιουργώντας επιπλοκές και δερματικά προβλήματα.

Μιας και οι μασχάλες δεν αποτελούν ορμονοεξαρτώμενη περιοχή, η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη  προσφέρει άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα.

Το δέρμα δεν τραυματίζεται, ενώ το λέιζερ λειτουργεί ακόμα και θεραπευτικά σε άτομα που εμφανίζουν θυλακίτιδες άλλες δερματικές λοιμώξεις.

Πως λειτουργεί το μηχάνημα του Laser Αλεξανδρίτη στην αποτρίχωση  μασχάλης;

Το laser alexandriti είναι από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στον τομέα της αποτρίχωσης.

Είναι πιστοποιημένο από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).Διαθέτει λειτουργία ψύξης, καταφέρνοντας σχεδόν να μηδενίσει την όποιες ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της εφαρμογής.  Παράλληλα περιορίζει δραστικά τον χρόνο διάρκειας της.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για την αποτρίχωση μασχάλης;

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας φθάνει ως και 50%. Οι τρίχες είναι απαλές, ανοιχτόχρωμες και πιο μαλακές.

Συνήθως χρειάζονται περίπου 6-8 συνεδρίες με ένα μεσοδιάστημα 45-50 ημέρες. Το μεσοδιάστημα χρειάζεται ώστε να αφήσουμε χρόνο στη  τρίχα να εμφανιστεί και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις ασθενών που χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες.  Αυτό όμως καθορίζεται από το χρώμα του δέρματος και της τρίχας, όπως και το πάχος της.

Πόση ώρα διαρκεί η αποτρίχωση μασχάλης με laser Alexandriti;

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι περίπου 15 λεπτά.

Αυτό εξαρτάται επίσης και από τον βαθμό της τριχοφυΐας, καθώς και αν συνδυαστούν με αποτρίχωση επιπλέον σημείων του γυναικείου σώματος.

Συμβουλές για προετοιμασία πριν από την αποτρίχωση μασχάλης με Laser

Θα πρέπει να μην έχει προηγηθεί αποτρίχωση με κερί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.

Επίσης απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο μια εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά την θεραπεία.

Φυσικά κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος μετά την θεραπεία.

Δείτε: Μάθε τις τιμές του Laser Αλεξανδρίτη στις μασχάλες;

αποτρίχωση μασχάλης