Μάτια Φροντίδα | Τα μάτια, είναι για πολλούς το σημαντικότερο χαρακτηριστικό! Είναι το πρώτο πράγμα που προσέχεις σε κάποιον, είναι ο καθρέφτης μας.

Η περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνεται με ειδικά καλλυντικά προϊόντα και αντίστοιχες θεραπείες που προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες της περιοχής αυτής.

Μάτια Φροντίδα | Συμβουλές περιποίησης και θεραπείες για την περιοχή των ματιών είναι:

  • Απαλές κινήσεις: H περιοχή γύρω από τα μάτια σας είναι αρκετά ευαίσθητη (6-10 φορές πιο λεπτή από τα υπόλοιπα μέρη του προσώπου μας). Οπότε απαιτεί πολύ απαλές κινήσεις. Αποφύγετε λοιπόν το αδέξιο πλύσιμο, τρίψιμο και τράβηγμα, γιατί μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη δομή της επιδερμίδας σας.

Tip: Έχεις δοκιμάσει το θαυματουργό Botox;

  • Πάντα αντηλιακό: Χρησιμοποιήστε κρέμες ματιών, οι οποίες έχουν ευρύ φάσμα προστασίας. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα σας θα είναι πιο απαλό και λαμπερό και η πρόωρη γήρανση από τον ήλιο μπορεί να αποτραπεί.
  • Μασάζ: Το μασάζ στο πρόσωπό σας μπορεί να συμβάλει στο να περιοριστούν οι μαύροι κύκλοι, οι ρυτίδες και οι σακούλες. Όσο και εάν δεν το πιστεύετε, κάνει πραγματικά θαύματα.

Tip: Μάθε λοιπόν ότι το Face/Eyes Carboxytherapy θα εξαφανίσει τους  μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια σου.

  • Προϊόν για τα μάτια: Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τα ίδια προϊόντα περιποίησης προσώπου και για την περιοχή των ματιών σας. Απευθυνθείτε στους ειδικούς για να ανακαλύψετε μαζί το ιδανικό προϊόν ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας.

Tip: Γνωρίζεις ότι το Υαλουρονικό Οξύ θα μεταμορφώσει το δέρμα κάτω από τα μάτια σου

Mάτια Φροντίδα | Ειδικά συστατικά: Για την περιοχή των ματιών θα πρέπει να αποφύγετε προϊόντα που περιέχουν πολύ λάδι, γιατί αυτό κλείνει τους πόρους σας. Ψάξτε για προϊόντα που περιέχουν καφεΐνη, ρετινόλη, haloxyl, νικοτινικό οξύ και ενυδατικά. Η χρήση αυτών των συστατικών βοηθάνε στην καταπολέμηση των ρυτίδων, τον αποχρωματισμό, το πρήξιμο και την εμφάνιση των λεπτών γραμμών.

ενυδατωση ματιων