Επικοινωνία

210 69 29 999
info@facemed.gr

Θεραπείες Προσώπου

Δες όλες τις Θεραπείες που παρέχουμε

Botox

H βοτουλινική τοξίνη, είναι μια ουσία που παράγεται από μια φυσική πρωτεΐνη, η οποία προέρχεται από τον μικροοργανισμό Clostridium botulinum.

Μεσοθεραπεία προσώπου

Πρόκειται για μία ενέσιμη θεραπεία, που όχι μόνο αντιμετωπίζει, αλλά προλαμβάνει τις ρυτίδες και την χαλάρωση της επιδερμίδας του προσώπου.

Υαλουρονικό Οξύ (Fillers)

Πρόκειται για μια θεραπεία αντιμετώπισης των ρυτίδων που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα μίνι lift στο πρόσωπο, επαναφέροντας τον χαμένο όγκο.

Νήματα PDO

Τα νήματα PDO είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα, που υδρο-λύονται τοπικά σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Τα νήματα προκαλούν φλεγμονώδη αντίδραση, προσελκύοντας...

Νήματα προσώπου Cog

Τα νήματα cog προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα ανόρθωσης σε σημεία του προσώπου και του σώματος και αντιμετωπίζουν ριζικά την χαλάρωση.

Dermapen προσώπου

Το dermapen προσώπου καταπολεμά ρυτίδες έκφρασης, πανάδες, την δυσχρωμία του δέρματος, είναι ένα σύμμαχος στην μάχη της αντιγήρανσης

Fractional laser

Fractional Laser - Αντιμετωπίστε Ακμή, Ουλές, Ρυτίδες, Ραγάδες και Φωτογήρανσή με την αναίμακτη & επαναστατική θεραπεία του Fractional Laser στην Facemed!

Χημικό peeling

Το χημικό peeling ,είναι η θεραπεία που έχει ως στόχο, να βελτιώσει την εικόνα και την υφή της επιδερμίδας, μέσω της ανάπλασης των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος.

Carboxytherapy σε μάτια και πρόσωπο

Carboxytherapy. Διοχετεύεται αέριο διοξείδιο του άνθρακα στους ιστούς κάτω από το δέρμα για αναγέννηση των κυττάρων αντιμετωπίζοντας έτσι τους μαύρους κύκλους στα μάτια και τις ρυτίδες.