Facebook Pixel

Τι είναι το EMSculpting PRO IV;

Πρόκειται για την ιδανική θεραπεία σώματος για όσους θέλουν να χάσουν πόντους σε στοχευμένα σημεία του σώματος, αφού προσφέρει σύσφιξη, μείωση κυτταρίτιδας, απώλεια λίπους, γράμμωση αλλά και μυϊκή ενδυνάμωση

Για τον λόγο αυτό, χρησιμοποιείται από κορυφαίους αθλητές, φυσιοθεραπευτές και προσωπικούς γυμναστές.

Το EMSculpting PRO IV είναι ένα μηχάνημα τελευταίας γενιάς με 4 κεφαλές, οι οποίες εφαρμόζονται στα σημεία του σώματος και εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα προκαλώντας την σύσπαση των μυών. 

Όλες οι μυϊκές ομάδες στην περιοχή εφαρμογής ενεργοποιούνται ταυτόχρονα και γυμνάζονται στοχευμένα αλλά και ανεξάρτητα!

Τέλος το EMSculpting pro IV ανήκει στην κατηγορία του EMS training, αλλά αποτελεί την πιο καινοτόμο τεχνολογία από όλες τις υπόλοιπες συσκευές!
σημεία εφαρμογής ems

Σημεία εφαρμογής

Κοιλιά

Βραχίονες (μπράτσα)

Γλουτοί

Ψωμάκια

Μηροί

Γάμπες

ems αδυνάτισμα πριν και μετά body sculpt
 Η κατανάλωση 1 λίτρου νερού πριν και μετά την θεραπεία, βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει το λίπος, ενισχύοντας το τελικό αποτέλεσμα!

Διαδικασία

Η θεραπεία με το EMSculpting Pro IV, είναι εύκολη και απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να ξαπλώσει και να αφήσει το μηχάνημα να κάνει όλη την δουλειά! 

Σε κάθε συνεδρία, οι ειδικές κεφαλές μπορούν να εφαρμοστούν σε μία ή και δύο περιοχές ταυτόχρονα ενώ η διάρκεια είναι περίπου 30 λεπτά.

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπουν οι κεφαλές, μπορούν να προκαλέσουν έως και  50.000 μυϊκές συσπάσεις ανά συνεδρία.

Αυτό έχει ως  αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στους μύες, πετυχαίνοντας έτσι μείωση του τοπικού λίπους έως και 19%.

Εφόσον το λίπος μειώνεται στην περιοχή, επιτυγχάνεται και η βελτίωση της κυτταρίτιδας η οποία οφείλεται στην ύπαρξη λίπους.

Ταυτόχρονα, με τις συσπάσεις των μυών, η μυϊκή μάζα αυξάνεται έως και 16%, επομένως η γράμμωση και η σύσφιξη στην περιοχή είναι τα θετικά επακόλουθα!

Τεχνολογία : EMSculpting PRO IV

Πρόκειται για ένα ειδικό μηχάνημα καινοτόμου τεχνολογίας HIFEM, δηλαδή υψηλής ισχύος εστιασμένου μαγνητικού πεδίου.
Διαθέτει 5 διαφορετικά προγράμματα ωστόσο υπάρχει και η δυνατότητα προσαρμογής κάθε προγράμματος στις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Επομένως μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για μια εξατομικευμένη θεραπεία αφού ακόμα και η ένταση των συσπάσεων που προκαλούνται στους μύες μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα από το εξειδικευμένο προσωπικό.

Βίντεο

μείωση πόντων σε όλο το σώμα
Πώς θα σου φαινόταν να κάνεις 50.000 επαναλήψεις κοιλιακών σε 30 λεπτά; Με το EMSculpting Pro IV μπορείς!
πλεονεκτήματα ems body sculpt

Αποτελέσματα & ΟΦέλη


Σύσφιξη & Αδυνάτισμα
 • Μείωση λίπους στοχευμένα
 • Βελτίωση κυτταρίτιδας
 • Γράμμωση
 • Σύσφιξη & καλύτερη ελαστικότητα δέρματος
 • Σμίλευση
Αντοχή & Δύναμη
 • Αύξηση μυϊκής μάζας
 • Βελτίωση κινητικότητας σώματος
 • Αύξηση γυμναστικών επιδόσεων
 • Αύξηση σωματικής δύναμης
Υγεία σώματος
 • Καλύτερη στάση σώματος
 • Καλύτερη κυκλοφορία του αίματος
 • Μηδενική τριβή χόνδρων
 • Μείωση πόνων σε μέση & πλάτη
Καλύτερη διάθεση
 • Βελτιωμένη αίσθηση σώματος
 • Ανθεκτικότητα στο στρες
 • Τόνωση αυτοπεποίθησης

Συνεδρίες

Κατά μέσο όρο, χρειάζονται από 4 έως 8 συνεδρίες  για να γίνουν ορατά τα αποτελέσματα.

Δύο συνεδρίες την εβδομάδα είναι το maximum που μπορούμε να εφαρμόσουμε για να μην εξαντλήσουμε την μυϊκή ομάδα της περιοχής.

Οδηγίες - Συμβουλές


Φαγητό
Καλό θα ήταν να μην γίνεται κατανάλωση φαγητού τουλάχιστον για 1 ώρα πριν αλλά και μετά την συνεδρία, αφού η διαδικασία της πέψης απαιτεί από την καρδιά να δουλέψει περισσότερο από το σύνηθες.

Για το χρονικό διάστημα στο οποίο πραγματοποιούμε τις συνεδρίες, χρειάζεται υγιεινός τρόπος διατροφής για να αναδειχθεί το αποτέλεσμα!

Νερό
Επειδή πρόκειται για μια θεραπεία παθητικής γυμναστικής που γίνεται ξεκούραστα, είναι λογικό να μην υπάρχει και έκκριση ιδρώτα. Επομένως πριν και μετά την συνεδρία πρέπει να γίνει κατανάλωση 1 -2 λίτρα νερού για να βοηθήσουμε τον οργανισμό να αποβάλλει το λίπος που “διαλύεται” σε κάθε συνεδρία!

'Άθληση
Την ημέρα της κάθε συνεδρίας, δεν πρέπει να πραγματοποιείται κάποια μορφή άσκησης στην περιοχή εφαρμογής για αποφυγή τραυματισμών των μυών. 

Αντενδείξεις

Η εφαρμογή του EMSculpting Pro IV έχει λίγους περιορισμούς, όπως:
 • Βηματοδότης
 • Μεταλλικό ένθεμα στην περιοχή
 • Πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στην περιοχή

συχνές απορίες για το ems body sculpting pro IV

Συχνές ερωτήσεις

Το EMS πονάει;

Όχι. Η αίσθηση κατά την διάρκεια της εφαρμογής δεν μοιάζει καθόλου με πόνο. Ίσα - ίσα σε κάποια σημεία όπως για παράδειγμα τα μπράτσα ή στους μηρούς, μοιάζει περισσότερο με μασάζ. 
Επίσης, ο πόνος είναι ένα αίσθημα το οποίο δεν πρέπει υπάρχει κατά την διάρκεια της εφαρμογής, επομένως δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας!

Το EMS μπορεί να εφαρμοστεί σε όποιο σημείο του σώματος επιθυμώ;

Η εφαρμογή γίνεται σε σημεία τα οποία συνυπάρχει μυϊκός και λιπώδης ιστός, όπως είναι η κοιλιά, οι γλουτοί, οι μηροί, οι γάμπες και τα μπράτσα

Δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε σημεία που υπάρχει μόνο λίπος όπως για παράδειγμα η μέση (love handles), αλλά ούτε και σε σημεία που είναι κοντά στην καρδιά όπως είναι το στήθος και η πλάτη.

Τι πρέπει να κάνω αφού ολοκληρώσω έναν κύκλο συνεδριών EMS για να διατηρήσω το αποτέλεσμα στο σώμα μου;

Η συντήρηση με υγιεινές διατροφικές συνήθειες, είναι το επόμενο βήμα μετά τη θεραπεία EMS για να παραμείνουν τα αποτελέσματα στο σώμα εντυπωσιακά.
Τοπικό πάχος λίπος αδυνάτισμα μεταβολισμός σύσφιξη σιλουέτα περίγραμμα γράμμωση τόνωση μυικός ιστός υγεία ομορφιά προσφορές προσφορά Αθήνα Αμπελόκηποι Πανόρμου Τρίπολη άντρας άνδρας άνδρες γυνάικα γυναίκες ανόρθωση