Υπάρχει πιθανότητα για σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών!

Σύμφωνα με τις απαντήσεις σου, ενδέχεται να έχεις το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Πρόκειται για μια χρόνια πάθηση, με πολλά διαφορετικά συμπτώματα σε κάθε γυναίκα!

συμπτώματα πολυκυστικών ωοθηκών
Τα κύρια συμπτώματα που σχετίζονται με το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών, μπορεί να είναι κοινά με τα συμπτώματα άλλων παθήσεων, επομένως είναι απαραίτητη η εξέταση από τον γυναικολόγο για να εξεταστεί και να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο!
Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών
Δρ. Τζώνης Παναγιώτης

Ρωτήστε τον γιατρό

Δρ. Τζώνης Παναγιώτης
Μαιευτήρας-Γυναικολόγος
210 69 29 999

Έντονη τριχοφυΐα

Η έντονη τριχοφυΐα, μπορεί να αποτελεί σύμπτωμα του συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών και εμφανίζεται συνήθως σε:

Πρόσωπο


  • Άνω χείλος (μουστάκι)
  • Πιγούνι
  • Λαιμός

Σώμα


  • Χέρια & πόδια
  • Στήθος (θηλές)
  • Κοιλιά
αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη για αντιμετώπιση της τριχοφυΐα σε γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών
Η αυξημένη τριχοφυΐα σε γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, επιμένει περισσότερο στις μεθόδους αποτρίχωσης, όμως ένας αποτελεσματικός τρόπος να απαλλαγείς μόνιμα είναι η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη!
Αποτρίχωση laser
Πολυκυστικές ωοθήκες και κατάθλιψη
Τα συμπτώματα του συνδρόμου των πολυκυστικών ωοθηκών, μπορούν να επηρεάσουν την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας, γιαυτό και το σύνδρομο συσχετίζεται με την κατάθλιψη!

Ακμή

Ακμή ένα από τα συμπτώματα του συνδόμου πολυκυστικών ωοθηκών
Σε πολλές περιπτώσεις, το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, μπορεί να προκαλέσει μέτριου ή ακόμα και σοβαρού τύπου ακμή, η οποία δεν υποχωρεί εύκολα ακόμα και με φαρμακευτική αγωγή! 
Για το λόγο αυτό, χρειάζεται τακτική και καλή συνεργασία με έναν εξειδικευμένο Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο, για να αντιμετωπιστεί η ακμή κατάλληλα, με εξατομικευμένο τρόπο!
Ακμή