Επικοινωνία

210 69 29 999
info@facemed.gr
Δρ. Τζώνης Παναγιώτης

Δρ. Τζώνης Παναγιώτης

Μαιευτήρας-Γυναικολόγος

Ο ιατρός Τζώνης Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Αποφοίτησε το 2006 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Νόβι Σαντ, Σερβία, με το βαθμόΛίαν Καλώς. 

 

Από το 2012 είναι Διπλωματούχος Προγράμματος Μεταπτυχιακών σπουδώνΈρευνα στην γυναικεία αναπαραγωγή, Ιατρικής Σχολής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ από το 2018 είναι υποψήφιος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της υπογονιμότητας.  

 

Από το 2010, εργάστηκε στη Γυναικολογική Κλινική του αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά επί 2,5 έτη, αποκτώντας σημαντική εμπειρία τόσο στην χειρουργική συμετέχοντας σε μεγάλο αριθμό γυναικολογικών ογκολογικών και λαπαροσκοπίκών επεμβάσεων, όσο και στην κολποσκόπηση  και διαχειρηση των παθήσεων του τραχήλου της μήτρας. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Μαιευτική και Γυναικολογία στην ΓΠανεπιστημιακή Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική αποκτώντας τον τίτλο ειδικότητας με επιτυχείς εξετάσεις τον Ιούνιο του 2018.

Ταυτόχρονα από το 2009 έως και το 2018 εργαστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Ανοσολογίας και Ανοσοθεραπείας του Καρκίνου στο Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών « Άγιος Σάββας » πάνω σε ερευνητικά πρωτοκολλα και πολυκεντρικές διεθνείς μελέτες σχέτικά με την ανοσοθεραπεία του καρκινου του μαστού και του καρκίνου του προστάτη.

 

Παρακολουθεί τα σημαντικότερα ελληνικά και διεθνή συνέδρια και συμμετέχει σε κλινικές μελέτες και ερευνητικά πρωτόκολλα. ενώ ταυτοχρονα είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών δημοσιεύσεων. Είναι μέλος της ΕSHRE (Εuropean Society of Human Reproduction and Embryology) , της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου και της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

 

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 είναι επιστημονικός συνεργάτης της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ όπου καθημερινά μετέχει στη φροντίδα δεκάδων ασθενών που πάσχουν από γυναικεία και ανδρική υπογονιμότητα.