Ο καθαρισμός προσώπου, αποτελεί το άλφα και το ωμέγα για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

Είναι ίσως η πιο κλασική θεραπεία αισθητικής, που δεν μπορεί να υποκατασταθεί από πολύπλοκα μηχανήματα και καινοτόμες θεραπείες.

Χρειάζεται μονάχα σωστή προετοιμασία του δέρματος, εμπειρία για τη σωστή εφαρμογή πίεσης κατά την διάνοιξη των πόρων, φροντίδα της επιδερμίδας μετά την θεραπεία και φυσικά προσοχή στις συνθήκες υγιεινής.

Γνωρίζεις πως όσο ακριβή και αν είναι η κρέμα σου, δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική αν οι πόροι του δέρματός σου είναι μπλοκαρισμένοι;

Το δέρμα του προσώπου έχει άφθονους σμηγματογόνους αδένες, οι οποίο εκκρίνουν σμήγμα ώστε να διατηρείται η επιδερμίδα ενυδατωμένη.

Η περίσσεια ποσότητα σμήγματος όμως, ενδέχεται να φράξει τους πόρους προκαλώντας τα γνωστά “μαύρα στίγματα” και τις κύστεις.

Πέραν τούτου, το πρόσωπο καθημερινά εκτίθεται σε περιβαλλοντικούς ρύπους και τον ήλιο, παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα του δέρματος.

Το δέρμα δεν αναπνέει σωστά, γίνεται θαμπό και ανάγλυφο, εμφανίζοντας πολλές φορές σημάδια ακμής.

Ο καθαρισμός προσώπου αποφράσει τους πόρους του δέρματος, διατηρεί την υγεία της επιδερμίδας και την βοηθάει να αναπνεύσει.

Καθαρισμός Προσώπου & Διαδικασία

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 1 ώρα. Με την ολοκλήρωσή της το δέρμα μας είναι πιο υγιές, ενυδατωμένο, με καλύτερη μικροκυκλοφορία και χωρίς στίγματα.

Επιπλέον, αποτελεί επικουρική θεραπεία σε δέρματα τα οποία ταλαιπωρούνται από ακμή.

Η διαδικασία ξεκινά με την χρήση ατμού για το άνοιγμα των πόρων, καθώς και την εφαρμογή ήπιου peeling. Στην συνέχεια γίνεται διάνοιξη  των κύστεων και των φραγμένων πόρων.

Η εφαρμογή πλαισιώνεται με την μέθοδο της δερμοαπόξεσης με διαμάντι, μια αποτελεσματική τεχνική ανανέωσης της επιδερμίδας.

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι & Καθαρισμός Προσώπου

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι κατάλληλη ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς, καθαρίζοντας ταυτόχρονα το πρόσωπο από τοξικούς ρύπους και σμήγμα.

Ακολούθως, εφαρμόζεται ειδική μάσκα επιλεγμένη σύμφωνα με τις ανάγκες και τον τύπο του κάθε δέρματος, ώστε να υποχωρήσει ο μικρός ερεθισμός που έχει προκύψει.

Την διαδικασία ολοκληρώνει εξειδικευμένο μασάζ του προσώπου και του λαιμού, το οποίο τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, οξυγονώνει την επιδερμίδα και αποβάλλει τις τοξίνες.

Καθαρισμός Προσώπου – Συμβουλές

Μετά τον καθαρισμό αποφεύγουμε την χρήση μακιγιάζ την ίδια ημέρα.

Η χρήση επίσης αντιηλιακού θεωρείται απαραίτητη ώστε να προστατεύσουμε περαιτέρω το δέρμα μας.

Ο καθαρισμός προσώπου ενδείκνυται να γίνεται τουλάχιστον 3 φορές τον χρόνο.

Η συχνότητά του όμως έχει να κάνει με την ποιότητα, αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε δέρματος.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου έχει εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα, χαρίζοντας στο πρόσωπό σας λάμψη και υγεία.

Προσέχοντας αυτά, και συνδυάζοντας επιπλέον θεραπείες, μπορούμε να σας προσφέρουμε τον τέλειο καθαρισμό για το πρόσωπό σας.

καθαρισμός προσώπου