210 69 29 999

Dermapen προσώπου

Dermapen προσώπου

Το dermapen προσώπου αποτελεί μία ελάχιστα επεμβατική και απόλυτα ελεγχόμενη μέθοδο άμεσης διαδερμίας (micro-pen-needling). Πρόκειται για μία πρωτοποριακή θεραπεία η οποία συμβάλλει στην επανόρθωση των ουλών και των ρυτίδων με τρόπο ανώδυνο.

Τι είναι το dermapen προσώπου;

Το Dermapen προσώπου είναι η εξέλιξη των παλιών roller. Είναι ένα μηχάνημα που μοιάζει σαν μια μεγάλη πένα που στην άκρη της έχει 12 λεπτές βελόνες. Το θαυματουργό στυλό της dermapen αντιμετωπίζει με ακρίβεια χιλιοστού τα σημάδια ακμής, τις καφέ κηλίδες και τις ρυτίδες. Ακόμα, παρέχει την αποτελεσματική επανόρθωση των ουλών από τις χειρουργικές επεμβάσεις, από ατυχήματα ή από κάψιμο του δέρματος. Ουσιαστικά, το Dermapen είναι συσκευή – στυλό με πολύ λεπτές και μικροσκοπικές βελόνες στην άκρη του.

Η συσκευή δημιουργεί μικρές οπές σε μέγεθος καρφίτσας κάτω από το δέρμα τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως μικροτραυματισμούς και ενθαρρύνει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης για να τους αντιμετωπίσει.

Το   dermapen προσώπου διαπερνά το δέρμα και έως 100 φορές ανά δευτερόλεπτο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα αλλά και βάθος που κυμαίνεται μεταξύ 0,25 χιλιοστά-2.5mm, ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται.

Η ελεγχόμενη ακρίβεια της Dermapen ενεργοποιεί τις τρεις φάσεις φλεγμονώδους επούλωσης επιτρέποντας έτσι την ανάπτυξη κολλαγόνου. Καθώς επικεντρώνεται στα προβληματικά σημεία επιτυγχάνει την επανόρθωση των ουλών και των ρυτίδων χωρίς να επηρεάζει το υπόλοιπο πρόσωπο. Έτσι η ανάρρωση είναι πολύ γρήγορη.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το  Dermapen προσώπου;

Η επαναστατική συσκευή μικρό-βελονισμού (micro-needling) της Dermapen έχει ως στόχο να ενισχύσει, ανασηκώσει και αναζωογονήσει το δέρμα. Η Dermapen μπορεί να βελτιώσει ορατά την εμφάνιση:

  • λεπτών γραμμών
  • ρυτίδων
  • ουλών χειρουργικών, τραυμάτων και oυλών ακμής
  • ραγάδων
  • δυσχρωμιών
  • πανάδων
  • μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης
  • λεύκης
  • ανδρογενετική αλωπεκία και άλλες τριχοπτώσεις
  • και πολλών άλλων περιπτώσεων

Οι βελόνες στo Dermapen προσώπου διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα, ελαχιστοποιώντας τη βλάβη του δέρματος, τον πόνο αλλά και τον χρόνο αποκατάστασης.

Λόγω της ελαστικότητας των επιδερμιδικών κυττάρων οι μικρές οπές κλείνουν πολύ γρήγορα και εντός λίγων ωρών η επιδερμίδα επανέρχεται στη φυσιολογική της κατάσταση.

Tip

Συνδύασε την θεραπεία με μία μεσοθεραπέια προσώπου και δείτε το δέρμα σας να αναγεννάται!

 

Κλείστε Ραντεβού

Μην χάνετε χρόνο, κλείστε Online Ραντεβού και άμεσα το προσωπικό του Facemed θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τηλέφωνα : 210 69 29 999 – 694 71 95 333