210 69 29 999

νήματα cog

Τι είναι τα Νήματα Cog;

Η εφαρμογή με Nήματα Cog στο πρόσωπο είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και για την ανόρθωση περιοχών του σώματος χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Με το πέρασμα του χρόνου η σύσταση και η εμφάνιση του δέρματος αλλάζουν προοδευτικά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Επιφανειακές και βαθύτερες ρυτίδες κάνουν την εμφάνιση τους, ενώ το δέρμα χαλαρώνει και χάνει τον όγκο του.

Τα νήματα COG είναι 100% βιο-απορροφήσιμα ειδικού σχεδιασμού. Είναι νήματα με άγκιστρα τα οποία στην ουσία ‘’τραυματίζουν’’ το εσωτερικό της επιδερμίδας. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε φυσική διέγερση παραγωγής κολλαγόνου και εκμεταλλευόμενοι την επουλωτική του ιδιότητα έχουμε ανόρθωση προσώπου με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Τα νήματα αυτά αποτελούν μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν το σώμα τους χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Ενδείκνυται για:

  • χαλάρωση περιγράμματος
  • ανόρθωση ζυγωματικών
  • διόρθωση ρινοπαρειακών πτυχών
  • ανόρθωση βλεφάρων & λαιμού
  • χαλάρωση περιοχής κοιλιάς & βραχιόνων

Πως εφαρμόζονται;

Τα νήματα τοποθετούνται εύκολα και ανώδυνα με τη χρήση μόνο αναισθητικής κρέμας στην υπό θεραπεία περιοχή. Απαιτείται η τοποθέτηση αρκετών νημάτων ανά περιοχή για να έχουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα ανόρθωσης.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Από 30 έως 45 λεπτά, ανάλογα την περιοχή και πόσα νήματα θα χρειαστούν

Πότε βλέπουμε αποτελέσματα από τα Νήματα Cog;

Για το τελικό αποτέλεσμα θα απαιτηθεί να περάσουν 1 μήνας. Άμεσα όμως παρατηρείται εντυπωσιακό αποτέλεσμα το οποίο όμως οφείλεται σε οίδημα γύρω από το νήμα.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της θεραπείας με Νήματα Cog;

Διαρκεί περίπου 1 με 2 χρόνια, μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη διάρκεια.

Θα υπάρξουν κοκκινίλες ή ερεθισμός;

Αμέσως μετά τη θεραπεία υπάρχει ήπιος ερεθισμός στα σημεία εισόδου των νημάτων. Κατά την εφαρμογή μπορεί να γίνουν κάποιες εκχυμώσεις οι οποίες φεύγουν μέσα σε 7-10 ημέρες και καλύπτονται με μακιγιάζ.

Tip

Συνδυάστε το με το Υαλουρονικό Οξύ και δείτε το πρόσωπό σας να μεταμορφώνεται!

 

Κλείστε Ραντεβού

Μην χάνετε χρόνο, κλείστε Online Ραντεβού και άμεσα το προσωπικό του Facemed θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τηλέφωνα : 210 69 29 999 – 694 71 95 333