210 69 29 999

κρυολιπόλυση

Τι είναι η Κρυολιπόλυση;

Η Κρυολιπόλυση είναι μία μη επεμβατική μέθοδος που μπορεί να εξαλείψει το τοπικό πάχος και να αναδιαμορφώσει το περίγραμμα του σώματός σας.

Πρόκειται για μία μοναδική διαδικασία, που αναπτύχθηκε στην Βοστώνη από επιστήμονες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Βασίστηκε στην επιστήμη της κρυολιπόλυσης, μίας διαδικασίας που αποδεικνύει ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες πεθαίνουν.

Η αχίλλειος πτέρνα δηλαδή του λίπους είναι: το κρύο.

Το coolsculpting χρησιμοποιώντας ελεγχόμενη ψύξη καταφέρνει να επηρεάσει την ζωτική λειτουργία των λιποκυττάρων και να τα απομακρύνει από το σώμα.

Χωρίς να επιδρά στους γύρω ιστούς, μειώνει το τοπικό λίπος ανώδυνα και αποτελεσματικά. Για την ακρίβεια το coolsculpting είναι μία καινοτόμος θεραπεία που έρχεται να αντικαταστήσει την επεμβατική λιπογλυπτική.

Υπάρχουν περισσότερες από 50 δημοσιευμένες κλινικές μελέτες σχετικά με τις επιτυχείς εκβάσεις 4.000 Coolsculpting θεραπειών, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 1.200.000 θεραπείες σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αποτελεί τη μόνη εγκεκριμένη μέθοδο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Ποια είναι η διαδικασία της κρυολιπόλυσης;

Με δύο κεφαλές που δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την περιοχή του τοπικού πάχους πραγματοποιώντας ισχυρή ψύξη από -8 έως -10 βαθμούς κελσίου αποδομώντας έτσι μόνο τα λιποκύτταρα, αφήνοντας όλους τους άλλους ιστούς ανέπαφους.

Έτσι, η μέθοδος Cooltechnology – Λιπογλυπτική εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος.

Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία αποπίπτουν, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί ( δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες, κτλ ).

Στις εβδομάδες που ακολουθούν, τα «παγωμένα» λιποκύτταρα φαγοκυτταρώνονται και αποπίπτουν, με αποτέλεσμα να απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσω μίας φυσιολογικής ανοσολογικής διεργασίας του σώματος.

Η καταστροφή του πλεονάζοντος λιπώδους ιστού είναι μόνιμη. Τα εναπομείναντα λιποκύτταρα συρρικνώνονται, διαμορφώνοντας έτσι ένα λεπτότερο στρώμα λίπους στις στοχευμένες περιοχές.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιποαποθηκών από τα “επίμαχα” σημεία.

Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό φυσικά, μέσω του μεταβολισμού, μέσα σε λίγες μέρες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα κρυολιπόλυσης;

  • Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς νυστέρι και αναισθησία
  • Μηδενικός χρόνο ανάρρωσης. Μπορεί να γίνει μέσα σε μια ώρα και να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες
  • Ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία
  • Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία τα οποία έχουν διάρκεια.
  • Με μικρό αριθμό συνεδριών μπορείτε να φτάσετε στον στόχο σας σε λίγες μόνο εβδομάδες

Απότοκο αυτής της διαδικασίας είναι η συνολική βελτίωση της όψης του σώματος, με την απαλοιφή των προβληματικών περιοχών τοπικού πάχους (όπως το «σωσίβιο» ή τα «ψωμάκια») που επέμεναν για χρόνια, αντιστεκόμενες σε δίαιτες και γυμναστική.

Tip

Για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους ενημερώσου και για το Aqualyx!

 

Κλείστε Ραντεβού

Μην χάνετε χρόνο, κλείστε Online Ραντεβού και άμεσα το προσωπικό του Facemed θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τηλέφωνα : 210 69 29 999 – 694 71 95 333