210 69 29 999

Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών

Η νέα τάση στο ημιμόνιμο μακιγιάζ που ήρθε για να μείνει

Το Micropigmentation είναι μια συναρπαστική θεραπεία για εφαρμογή στα φρύδια, τα χείλια, την περιοχή του eyeliner και άλλα σημεία.
Στην ουσία το micropigmentation είναι η τέχνη της δημιουργίας του κατάλληλου σχήματος φρυδιών για το πρόσωπό σας, χρησιμοποιώντας μια τεχνική μικρο-χρωματισμού.

Σε αντίθεση με το κλασσικό τατουάζ του παρελθόντος, το ημιμόνιμο αυτό αισθητικό τατουάζ φαίνεται απολύτως φυσικό.

Αυτό επιτυγχάνεται επειδή δημιουργούνται σκιάσεις στη περιοχή των φρυδιών μια τεχνική που αποκτά όλο και περισσότερη δημοφιλία (shading – ombre).

Επιπλέον μπορούν να προστεθούν και μερικές γραμμές μέσα στην περιοχή που προσομοιάζουν τις φυσικές τρίχες, δίνοντας ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.
Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο Σύνολο Μια ειδική συσκευή με λεπτές βελόνες χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένα όμορφα σχεδιασμένο φρύδι . Μια υποαλλεργική χρωστική ουσία εμφυτεύεται στο δέρμα και συνήθως θα διαρκέσει 1 χρόνο.

Τα αποτελέσματα ποικίλουν ανάλογα με την έκθεση στον ήλιο αλλά ο πιο σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει τη διάρκεια του αποτελέσματος είναι η λιπαρότητα του δέρματος. Ο γενικός κανόνας είναι πως όσο πιο ξηρό είναι το δέρμα σας τόσο περισσότερο διαρκεί το αποτέλεσμα.

Εάν έχετε ανομοιογενή, αραιά ή λεπτά φρύδια, αυτή η θεραπεία μπορεί να τα μετατρέψει σε τέλεια που φαίνονται φυσικά και ομορφαίνουν το πρόσωπο.
Γεμίζουν τα μέρη των φρυδιών που έδειχναν άδεια, ώστε να επιτευχθεί πλήρης και ολοκληρωμένη εμφάνιση.
Το εφέ «3D» τους δίνει ένα πρόσθετο ρεαλισμό στο τελικό αποτέλεσμα.
Το χρώμα μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε συνάρτηση με το αυθεντικό χρώμα των φρυδιών ή των μαλλιών.
Με αποτέλεσμα μια ρεαλιστική εμφάνιση και αίσθηση.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης τεχνικής στο αισθητικό ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ότι ΔΕΝ είναι μόνιμο.
Αυτό μπορεί σαν πρώτο άκουσμα να σας φαίνεται σαν μειονέκτημα αλλά αν σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα συνειδητοποιήσετε τα πιθανά οφέλη.
Το δέρμα και το πρόσωπο μας αλλάζει χρόνο με το χρόνο και μαζί και κάποια από τα χαρακτηριστικά μας, επίσης αισθητικές παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή μπορεί να αλλάξουν το ύψος των φρυδιών.

Τέλος οι τάσεις της μόδας, πολύ λεπτά φρύδια στο παρελθόν – παχιά φρύδια στις μέρες μας, η του χρώματος των μαλλιών, μπορεί να αποτελέσουν προβλήμα όταν υπάρχει ένα μόνιμο αποτέλεσμα.

Ποια διαδικασία ακολουθούμε την ημέρα της εφαρμογής – Αισθητικό Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Πριν από την εφαρμογή, και σε περίπτωση που αναφέρεται κάποιο ιστορικό αλλεργιών, είναι απαραίτητο να γίνει το «patch test» με την τοποθέτηση μιας μικρής ποσότητας χρωστικής στο δέρμα, συνήθως πίσω από το αυτί.
Την ημέρα της θεραπείας του Micropigmetantion ξεκινάμε με μετρήσεις του προσώπου σας και κάποιες προτάσεις για το σχήμα που θα ήταν κατάλληλο για εσάς όπως και τα πιθανά χρώματα, βασισμένα στο τόνο του δέρματος και των μαλλιών σας.

Συζητάμε αναλυτικά διάφορες σχετικά με την ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς σας και μόλις είστε ευχαριστημένοι με το επιλεγμένο χρώμα, δημιουργείται ένα σχέδιο για να εξασφαλιστεί ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το σχήμα πριν ξεκινήσει η διαδικασία.

Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να εξασφαλιστεί ότι το αποτέλεσμα που θα δημιουργηθεί θα είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.
Βασική προϋπόθεση για τη διαδικασία είναι η «συμπληρωματική» εφαρμογή που πραγματοποιείται 4-6 εβδομάδες αργότερα.
Επιτρέποντας έτσι τον ακριβή συντονισμό της πυκνότητας χρώματος και εξασφαλίζοντας ότι οι χρωστικές διατηρούνται ομοιόμορφα.
Αμέσως μετά και για τις πρώτες μέρες η ένταση χρώματος θα φαίνεται πιο έντονη, αλλά στη συνέχεια θα ελαφρύνει.
Η ήπια ερυθρότητα και το οίδημα μπορεί να είναι εμφανή για τα πρώτες δύο ημέρες.
Μετά τη διαδικασία, μπορούν να εφαρμοστούν δροσερές παγοθήκες για να μειωθεί η ενόχληση.

Η προστασία από τον ήλιο είναι σημαντική και θα σας δωθούν κατάλληλες γραπτές οδηγίες.
Πρόκειται για μια πολύ εξειδικευμένη θεραπεία και απαιτεί εμπειρία, αισθητική αντίληψη και συμμόρφωση με κανόνες υγιεινής.

Όλα αυτά έχουμε φροντίσει εμείς να σας τα προσφέρουμε.

 

Κόστος

• Ημιμόνιμο Μακιγιάζ – 20 Ευρώ

Ραντεβού για αξιολόγηση και σχηματισμό των φρυδιών σας, συζητήστε με την αισθητικό μας και αποφασίστε πριν πάρετε την απόφαση να εφαρμόσετε το ημιμόνιμο μακιγιάζ.
Μαζί θα μπορέσετε να αποφασίσετε για το ιδανικό σχήμα και χρώμα που θα ταίριαζε στο πρόσωπο και στα χαρακτηριστικά σας

• Τεχνική Σκίασης (Shading) – 150 Ευρώ.

Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών με την τεχνική σκίασης (shading -ombre), η πιο σύγχρονη τεχνική, μιας και δίνει το πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

• Τεχνική “Τρίχα – Τρίχα” – 150 Ευρώ.

Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών με την τεχνική τρίχα – τρίχα,κατάλληλη τεχνική για πιο ξηρά δέρματα ή άτομα που θέλουν να επιτύχουν το συγκεκριμένο αισθητικό αποτέλεσμα

• Επαναληπτική Εφαρμογή – 100 Ευρώ

Επαναληπτική εφαρμογή μετά από διάστημα ενός μήνα, κρίνεται απαραίτητη για να καθορίσουμε ακόμα περισσότερο και να παγειώσουμε το αποτέλεσμα ώστε να διαρκέσει το αναμενόμενο διάστημα.

Κλείστε Ραντεβού

Μην χάνετε χρόνο, κλείστε Online Ραντεβού και άμεσα το προσωπικό του Facemed θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τηλέφωνα : 210 69 29 999 – 694 71 95 333