210 69 29 999

Δερμοαπόξεση

Δερμοαπόξεση, Πρόσωπο, Καθαρισμός, Δέρμα

Η Δερμοαπόξεση (Dermabrasion) χαρίζει βαθιά ανανέωση των ανώτερων στοιβάδων του δέρματος μέσα από μία ελεγχόμενη μέθοδο χειρουργικού ξυρίσματος. Προσφέρει ένα δέρμα γυαλιστερό, απαλλαγμένο από ενοχλητικά σημάδια και ουλές, ενώ σμιλεύει όλες τις δερματικές ανωμαλίες οι οποίες έχουν προκληθεί από προβλήματα ακμής ή από την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων.

Μέσα από μια ελεγχόμενη απόξεση του κατεστραμμένου δέρματος δημιουργείται μια νέα επιδερμίδα πιο λεία, απαλλαγμένης από ενοχλητικά σημάδια και ουλές. Στη διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται ένα ειδικό περιστροφικό χειρουργικό εργαλείο (βούρτσα ή περιστρεφόμενο τροχό με διαμαντένια εξαρτήματα). Εφαρμόζεται σε μικρές περιοχές του δέρματος ή σε όλο το πρόσωπο.

Πλεονεκτήματα

  1. Βαθιά ανανέωση του προσώπου και η εξαφάνιση των ρυτίδων.
  2. Δραστική αντιμετώπιση των ουλών που προέρχονται από ακμή ή από παλαιότερες επεμβάσεις
  3. Αναγέννηση σε δέρματα που έχουν ελάστωση μετά από μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο ή λόγω γήρανσης του δέρματος.
  4. Συνδυάζεται αποτελεσματικά με χημικά peeling και θεραπείες μεσοθεραπείας για πλήρη ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ και κοκτέιλ βιταμινών.

Σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται η δερμοαπόξεση.

  1. Σε δέρματα που έχουν δερματικές παθήσεις όπως ψωρίαση, λύκο.
  2. Σε άτομα που κάνουν χρόνια χρήση μακροχρόνιας κορτιζόνης ή ανάλογων φαρμάκων.
  3. Μετά από πρόσφατη χρήση ισοτρετινοίνης.

Είναι επώδυνη διαδικασία;

Η δερμοαπόξεση είναι μια απολύτως ανώδυνη διαδικασία, διαρκεί γύρω στα 20 λεπτά ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία, με το τέλος της οποίας η υφή και η εμφάνιση του δέρματος είναι εντυπωσιακά καθαρή και πολύ λαμπερή.

Η θεραπεία της Δερμοαπόξεσης μπορεί με επιτυχία να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες, όπως μεσοθεραπεία, το υαλουρονικό οξύ (fillers), τα νήματα προσώπου και λαιμού, το χημικό peeling και fractional laser CO2. Ανάλογα με την περίπτωση, προτείνονται οι κατάλληλοι εξατομικευμένοι συνδυασμοί για το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Κλείστε Ραντεβού

Μην χάνετε χρόνο, κλείστε Online Ραντεβού και άμεσα το προσωπικό του Facemed θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τηλέφωνα : 210 69 29 999 – 694 71 95 333