210 69 29 999

Αποτρίχωση Laser Άντρες

Αποτρίχωση laser άντρες

Η αποτρίχωση laser άντρες (λέιζερ alexandriti) αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Η κληρονομικότητα, τα ανδρογόνα και η μεγαλύτερη συγκέντρωση μελανίνης αυξάνουν τον αριθμό των τριχών στο αντρικό σώμα. Επίσης λειτουργούν ενισχυτικά στην ανθεκτικότητα τους.

Η λήψη κάποιας φαρμακευτικής αγωγής όπως η τοπική αγωγή για την αλωπεκία στο τριχωτό της κεφαλής ενός άνδρα, μπορεί να δημιουργήσουν αυξημένη τριχοφυΐα και σε άλλες περιοχές του σωματος του.

Παραδοσιακές τεχνικές όπως το κερί, το ξυράφι, οι αποτριχωτικές μηχανές, μπορεί να προκαλέσουν έντονο πόνο, ερεθισμούς. Σε κάποιες περιπτώσεις και επικίνδυνες θυλακίτιδες χωρίς μάλιστα να εξασφαλίζουν μόνιμο αποτέλεσμα.

Άλλες λοιμώξεις του δέρματος που μπορεί να προκύψουν με τις παραδοσιακές τεχνικές που τραυματίζουν το δέρμα,  είναι ο σταφυλόκοκκος – δοθιήνας (καλόγερος), λοίμωξη για την οποία μπορεί να χρειαστεί ακόμα και λήψη αντιβιοτικής αγωγής από το στόμα για μερικές ημέρες.

Η αποτρίχωση laser άντρες alexandrite αποτελεί σήμερα την πιο ασφαλή και μόνιμη λύση στην αντιμετώπιση της έντονης τριχοφυΐας στο αντρικό σώμα. Το δέρμα δεν τραυματίζεται, ενω το λέιζερ μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά ακόμα και σε περιπτώσεις ατόμων που εμφανίζουν θυλακίτιδες ή άλλες δερματικές λοιμώξεις.

Αποτρίχωση Laser Άντρες – Σημεία Σώματος

Στον άνδρα η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα εμφανίζεται κυρίως σε σημεία του σώματος όπως η πλάτη, οι ώμοι, το στήθος, οι γλουτοί και το πρόσωπο.

Η αποτρίχωση με laser για άντρες αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα της εφίδρωσης. Παράλληλα απαλάσουμε το σώμα από τα προβλήματα που προκαλεί το ενοχλητικό φαινόμενο της θυλακίτιδας.

Επίσης εφόσον χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος χωρίς να προκαλέσει οποιονδήποτε τραυματισμό.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στην κύστη κόκκυγος, μια περίπτωση που ταλαιπωρεί πολλούς άντρες. Όμως δεν είναι ευρέως γνωστό πως μπορεί να αντιμετωπιστεί με την  χρήση laser για αποτρίχωση.

H κύστη κόκκυγα (τριχοφωλεική νόσος) είναι μια φωλιά από τρίχες στην περιοχή του κόκκυγα η οποία πολλές φορές φλεγμαίνει. Το αποτέλεσμα είναι να χρειάζεται η πραγματοποίηση ακόμα και μιας μικρής επέμβασης τοπικά στη περιοχή.

Με την χρήση  λέιζερ για αποτρίχωση προλαβαίνουμε την δυσάρεστη κατάσταση ή και να την εφαρμόσουμε επικουρικά για την αποφυγή υποτροπής.

Πως λειτουργεί το μηχάνημα του Laser Alexandrite;

Το laser Αλεξανδρίτη αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα διαθέσιμα μηχανήματα στον τομέα της αποτρίχωσης. Επίσης είναι πιστοποιημένο από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Με την λειτουργία της ψύξης που διαθέτει, καταφέρνουμε σχεδόν να μηδενίσουμε την όποια ενόχληση κατά την εφαρμογή ενώ παράλληλα περιορίζουμε δραστικά τον χρόνο διάρκειας της.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για στην  αποτρίχωση laser άντρες;

Συνήθως χρειάζονται 6 με 8 συνεδρίες. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και περισσότερες καθώς αυτό καθορίζεται από το χρώμα του δέρματος και της τρίχας, όπως και το πάχος της.

Η επανάληψη της συνεδρίας γίνεται με ένα μεσοδιάστημα 45-50 ημερών. Αυτό γίνεται για να αφήσουμε στην τρίχα χρόνο να εμφανιστεί ξανά και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Πότε θα δω αποτέλεσμα από την αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη;

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας που παρατηρούμε στο αντρικό σώμα είναι της τάξεως του 40-50% αναλόγως την περιοχή. Με τον καιρό και την επανάληψη οι τρίχες γίνονται πιο λεπτές και πιο αραιές.

Οδηγίες μετά την Αποτρίχωση Laser άντρες.

Μετά το τέλος της συνεδρίας το δέρμα στην περιοχή εφαρμογής παρουσιάζει ερύθημα (ερυθρότητα) και περιθυλακικό οίδημα, με ήπιο αίσθημα καύσου σαν σε ερεθισμό από ήλιο.

Συνήθως διαρκούν για μερικές ώρες, ανάλογα με την ένταση της θεραπείας, την ηλικία και την προηγούμενη κατάσταση του δέρματος.

  • Αποφυγή ζεστού ντους, ατμόλουτρου ή σάουνας για τις επόμενες 6 ώρες.
  • Αποφυγή έντονης γυμναστικής και τριβής των περιοχών που εφαρμόστηκε το laser καθώς και η επαφή με εφαρμοστά ενδύματα τύπου lycra

Για τις επόμενες 5 ημέρες:

  • Εφαρμογή ενυδατικής κρέμας  2 φορές την ημέρα
  • Αποφυγή καλλυντικών κρεμών με άρωμα και χρώμα
  • Αποφυγή άμεσης έκθεσης στον ήλιο ή solarium.
  • Xρήση αντιηλιακής κρέμας με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF >30+UVA), με συχνή επάλειψη ανά 2 ώρες.
  • Απαλό πλύσιμο της περιοχής με ήπιο σαπούνι και απαλό στέγνωμα με πετσέτα με ταμποναριστές κινήσεις.
  • Απαγορεύεται το έντονο τρίψιμο και η χρήση προϊόντων απολέπισης (peeling) στην περιοχή.
  • Σε περίπτωση έντονου καύσου ή ερεθισμού του δέρματος, εφαρμογή κορτιζονούχας κρέμας 2 φορές την ημέρα με απαλό μασάζ για 2-3 ημέρες.

Εάν o ερεθισμός συνεχίζεται πέραν των 5 ημερών ή παρατηρήσετε σημάδια μόλυνσης ή χρωματικές αλλαγές, καθώς και για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.

Αποτρίχωση Laser Άντρες – Κόστος

Η τιμή της κάθε συνεδρίας διαμορφώνεται σύμφωνα με τον αριθμό των περιοχών του σώματος τα οποία επιλέγουμε να αποτριχώσουμε. Γενικά ισχύει ο κανόνας πως όσο περισσότερες περιοχές επιλέξουμε να εντάξουμε στην ίδια συνεδρία, τόσο πιο συμφέρουσα είναι η τελική τιμή.

Tip:

Μάθε περισσότερα για το αντρικό Botox και την Μεσοθεραπεία Προσώπου.

 

Κλείστε Ραντεβού

Μην χάνετε χρόνο, κλείστε Online Ραντεβού και άμεσα το προσωπικό του Facemed θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τηλέφωνα : 210 69 29 999 – 694 71 95 333