Επικοινωνία

210 69 29 999
info@facemed.gr
Δρ. Μαζαράκης Νικόλαος

Δρ. Μαζαράκης Νικόλαος

Πλαστικός χειρουργός

Ο Δρ Νικόλαος Μαζαράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Εισήχθη στο Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων το 1999 κατόπιν Πανελληνίων Εξετάσεων. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2005.

Υπηρέτησε για δύο έτη στην 32 η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και το 2009 ξεκίνησε την ειδίκευση του στην Ά Χειρουργική Κλινικήτου 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Στη συνέχεια, το 2011 συνέχισε την εκπαίδευση του στην Κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Α.Ο.Ν.ΑΟ Άγιος Σαββας

Το Σεπτέμβριο του 2015 έλαβε ,κατόπιν εξετάσεων, τον τίτλο της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε και τη μεταπτυχιακή του εκπαίδευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο αντικείμενο της Ελάχιστα Παρεμβατική και Ρομποτικής Χειρουργικής.

Στη συνέχεια υπηρέτησε για δύο έτη ως Δντης Τμήματος Υγειονομικής Υποστήριξης του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων της Νέας Περάμου Αττικής.

Το Δεκέμβρη του 2017 μετέβη με υποτροφία στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου μετεκπαιδεύτηκε στην Αποκατάσταση Μαστού μετά από Μαστεκτομή στο Nottingham University Hospital, NHS για ένα έτος.

Από τον Ιανουάριο του 2019 εργάζεται σαν Επιμελητής στην Κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του 401ΓΣΝΑ.

 

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (ΕΕΠΕΑΧ).

Παρακολουθεί τα σημαντικότερα ελληνικά και διεθνή συνέδρια με συμμετοχή σε εργασίες και ανακοινώσεις.