Τα καλά νέα για εμάς, είναι πως το καλοκαίρι πλησιάζει! Τα -όχι και τόσο- καλά νέα για την επιδερμίδα μας, είναι πως η αυξημένη έκθεση στον ήλιο, μπορεί να κάνει το δέρμα αφυδατωμένο και ειδικότερα για όσους έχουν ξηρή επιδερμίδα αυτό μπορεί να προκαλέσει διάφορες δυσάρεστες παρενέργειες.

Υπάρχει όμως η λύση!

Η μεσοθεραπεία προσώπου, θα προσφέρει μια ασπίδα προστασίας στην επιδερμίδα, αφού παρέχει βαθιά και συνεχή ενυδάτωση!

 

Τι είναι η μεσοθεραπεία προσώπου;

 

Πρόκειται για μια σχεδόν ανώδυνη, ενέσιμη θεραπεία κατά την οποία γίνεται έγχυση ενός υλικού, πλούσιου σε βιταμίνες και αμινοξέα.

Το υλικό αυτό, θρέφει το δέρμα σε βάθος χρόνου ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την παραγογή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενισχύοντας έτσι την ανάπλαση των κυττάρων. Επομένως με την μεσοθεραπεία προσώπου υπάρχει και βελτίωση των ρυτίδων και του οβάλ του προσώπου.

Επιπλέον, στο υλικό περιέχεται και υαλουρονικό οξύ, το οποίο προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα και συγκρατεί το  νερό στην περιοχή.

Μεσοθεραπεία προσώπου: Μάθε περισσότερα

 

Προσφορά μεσοθεραπείας προσώπου 1+1 δώρο!

 

Είναι σημαντικό να τονίσουμε, πως τα οφέλη της μεσοθεραπείας προσώπου, ενισχύονται με κάθε επανάληψή της.

Έτσι, η Facemed παρέχει την δυνατότητα για διπλάσια προστασία της επιδερμίδας στην τιμή της μιας μεσοθεραπείας!

Για όσους κλείσουν ραντεβού για Μεσοθεραπεία από σήμερα 19/5/2020 και μέχρι τις 31/05/2020, θα κερδίσουν άλλη μια μεσοθεραπεία προσώπου δώρο!

Κλείσε ραντεβού

 

Πόση ώρα διαρκεί η εφαρμογή της μεσοθεραπείας προσώπου;

 

Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι περίπου 1 ώρα, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας, η οποία θα μειώσει την ενόχληση στο ελάχιστο!

Μεσοθεραπεία: Βίντεο διαδικασίας

 

Αντηλιακό

 

Η συχνή χρήση αντηλιακής κρέμας με υψηλό δείκτη προστασίας, επιβάλλεται και αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό με την μεσοθεραπεία προσώπου για την σωστή προστασία της επιδερμίδας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Διατηρήστε το δέρμα σας υγειές και ενυδατωμένο με την μεσοθεραπεία προσώπου, μια θεραπεία που ενδείκνυται για όλες τις εποχές του έτους!

 

Η μεσοθεραπεία προσώπου, είναι μια σχέση σταθερή, αλλά και μια σχέση που δεν θα σας προδώσει ποτέ!

 

 

Μεσοθεραπεία πρόσωπο περιποίηση ενυδάτωση επιδερμίδα προστασία προσφορές δώρο δερματολόγος ενέσιμα