210 69 29 999

Κρυολιπόλυση (coolsculpting)

Τι γνωρίζεις για την Κρυολιπόλυση;

H Κρυολιπόλυση (coolsculpting) είναι μία μη επεμβατική μέθοδος που μπορεί να εξαλείψει το τοπικό πάχος και να αναδιαμορφώσει το περίγραμμα του σώματός σας.

Πρόκειται για μία μοναδική διαδικασία, που αναπτύχθηκε στην Βοστώνη από επιστήμονες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Bασίστηκε στην επιστήμη της κρυολιπόλυσης, μίας διαδικασίας που αποδεικνύει ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες τότε αυτά πεθαίνουν.

Η αχίλλειος πτέρνα δηλαδή του λίπους είναι: το κρύο.

H θεραπεία της Κρυολιπόλυσης χρησιμοποιώντας ελεγχόμενη ψύξη καταφέρνει να επηρεάσει την ζωτική λειτουργία των λιποκυττάρων και να τα απομακρύνει από το σώμα.

Χωρίς να επιδρά στους γύρω ιστούς, μειώνει το τοπικό λίπος ανώδυνα και αποτελεσματικά. Για την ακρίβεια το coolsculpting είναι μία καινοτόμος θεραπεία που έρχεται να αντικαταστήσει την επεμβατική λιπογλυπτική.

Υπάρχουν περισσότερες από 50 δημοσιευμένες κλινικές μελέτες σχετικά με τις επιτυχείς εκβάσεις 4.000 Coolsculpting θεραπειών, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 1.200.000 θεραπείες σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αποτελεί τη μόνη εγκεκριμένη μέθοδο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Κρυολιπόλυση (coolsculpting) & Διαδικασία

Με δύο κεφαλές που δημιουργούν πίεση και αναρροφούν την περιοχή του τοπικού πάχους πραγματοποιώντας ισχυρή ψύξη από -8 έως -10 βαθμούς κελσίου. Αποδομούν έτσι μόνο τα λιποκύτταρα, αφήνοντας όλους τους άλλους ιστούς ανέπαφους.

Έτσι, η μέθοδος Cooltechnology – Λιπογλυπτική εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος.

Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτείθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία αποπίπτουν, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί ( δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες, κτλ ).

Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιποαποθηκών από τα “επίμαχα” σημεία.

Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό φυσικά, μέσω του μεταβολισμού, μέσα σε λίγες μέρες.

Κρυολιπόλυση (coolsculpting) & Πλεονεκτήματα

• Μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς νυστέρι και αναισθησία
• Με μηδενικό χρόνο ανάρρωσης. Μπορεί να γίνει μέσα σε μια ώρα και να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες
• Ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία
• Με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία που διαρκούν
• Με μικρό αριθμό συνεδριών μπορείτε να φτάσετε στον στόχο σας σε λίγες μόνο εβδομάδες

Tip: Αντιμετώπισε επίσης το τοπικό πάχος με την Μεσοθεραπεία Σώματος & το Aqualyx!