210 69 29 999

Οι θεραπείες Ιατρικής Κοσμητολογίας έχουν μπεί τα τελευταία χρόνια στις ζωές όλων μας, ανεξάρτητα απο ηλικία ή φύλο.

Ο χρυσός κανόνας για να επιτευχθεί το ιδανικό είναι να κινούμαστε με γνώμονα την υγεία του δερματος και την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν. Όλα αυτά, έχοντας στο μυαλό μας πως η πρόσληψη μπορεί να ξεπερνά και τον κανόνα αυτό.

Στόχος μας, ο ίδιος , με τον δικό σας.

Να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στο δέρμα σας…

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε στις αρχές του 2014, με πρώτο που  λειτούργησε το ιατρείο της Τρίπολης και μέσα σε λίγους μήνες το ιατρείο στην οδό Κηφισίας στο κέντρο της Αθήνας. Η φιλοσοφία μας είναι συγκεκριμένη και απλή. Σε μια εποχή που πραγματικά υπάρχουν τόσοι ανάλογοι χώροι και Ιατρεία που έχει να επιλέξει κανείς, εμείς θέλουμε όχι να μας επιλέξετε αλλα να μας εμπιστευτείτε.

Αθήνα
Διεύθυνση Κηφισίας 41, Αθήνα
Τηλέφωνο : +30 210 69 29 999
Κινητό: +30 6947 19 5333
EmailQ info@facemed.gr

Τρίπολη
Διεύθυνση: Δήμητρος 64, Τρίπολη
Τηλέφωνο: +30 2711 717171
Κινητό: +30 6987 48 4333
Εmail: info@facemed.gr

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Χριστόφορος Λοιζίδης

Χριστόφορος Λοιζίδης | Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Επιστημονικός Συνεργάτης FACEMED

Ο Δρ. Χριστόφορος Λοϊζίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2009 με βαθμό πτυχίου ‘’Άριστα’’. Μετά από εξετάσεις εισαγωγής, υπηρέτησε ως ιδικευόμενος Ιατρός στο Παθολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, την περίοδο 2010-2012.

Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Tel-Aviv Sourasky Medical Center (Ichilov) στο Ισραήλ, την περίοδο 2012-2015.
Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ).

Παρακολουθεί τα σημαντικότερα ελληνικά και διεθνή συνέδρια και συμμετέχει σε κλινικές μελέτες και ερευνητικά πρωτόκολλα.
Ερευνητικό έργο και δημοσιεύσεις τoυ έχουν ανακοινωθεί σε ιατρικά συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.

bantavaa

Απόστολος Μπανταβάνος | Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Επιστημονικός Συνεργάτης FACEMED

Ο Δρ Μπανταβανος Απόστολος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών από το 2009.
Έπειτα από την μετεκπαίδευσή του στο Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων Αθηνών «Ανδρέας Συγγρός», έλαβε τον τίτλο της
ιατρικής ειδικότητας της Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου.

Αριστεύοντας στις εξετάσεις του Νοσοκομείου, έλαβε την «Υποτροφία Παπαδέα» και μετεκπαιδεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική του «Denver
Colorado Hospital» με έμφαση στην κλινική και αισθητική δερματολογία και στις εφαρμογές laser.
Υπηρετεί στο 401 ΓΣΝΑ, από τη θέση του επιμελητή δερματολογικής κλινικής.

Συμμετέχει ως ερευνητής σε κλινικές μελέτες, ενώ παράλληλα έχει συγγραφική δραστηριότητα με αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων στην Ελλάδα και εξωτερικό.
Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας, και της European Academy of Dermatology Venereology .

Τζώνης-Παναγιώτης-γυναικολογος

Τζώνης Παναγιώτης | ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Επιστημονικός Συνεργάτης FACEMED

Ο ιατρός Τζώνης Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Αποφοίτησε το 2006 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Νόβι Σαντ, Σερβία, με το βαθμό “Λίαν Καλώς”.

Από το 2012 είναι Διπλωματούχος Προγράμματος Μεταπτυχιακών σπουδών “Έρευνα στην γυναικεία αναπαραγωγή”, Ιατρικής Σχολής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ από το 2018 είναι υποψήφιος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της υπογονιμότητας.

Από το 2010, εργάστηκε στη Γυναικολογική Κλινική του αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά επί 2,5 έτη, αποκτώντας σημαντική εμπειρία τόσο στην χειρουργική συμετέχοντας σε μεγάλο αριθμό γυναικολογικών ογκολογικών και λαπαροσκοπίκών επεμβάσεων, όσο και στην κολποσκόπηση  και διαχειρηση των παθήσεων του τραχήλου της μήτρας. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Μαιευτική και Γυναικολογία στην Γ’ Πανεπιστημιακή Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική αποκτώντας τον τίτλο ειδικότητας με επιτυχείς εξετάσεις τον Ιούνιο του 2018.

Ταυτόχρονα από το 2009 έως και το 2018 εργαστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Ανοσολογίας και Ανοσοθεραπείας του Καρκίνου στο
Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών « Άγιος Σάββας » πάνω σε ερευνητικά πρωτοκολλα και πολυκεντρικές διεθνείς μελέτες σχέτικά με την ανοσοθεραπεία του καρκινου του μαστού και του καρκίνου του προστάτη.

Παρακολουθεί τα σημαντικότερα ελληνικά και διεθνή συνέδρια και συμμετέχει σε κλινικές μελέτες και ερευνητικά πρωτόκολλα. ενώ ταυτοχρονα είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών δημοσιεύσεων. Είναι μέλος της ΕSHRE (Εuropean Society of Human Reproduction and Embryology) , της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου και της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 είναι επιστημονικός συνεργάτης της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ όπου καθημερινά μετέχει στη φροντίδα δεκάδων ασθενών που πάσχουν από γυναικεία και ανδρική υπογονιμότητα