210 69 29 999

θεραπεία aqualyx

Το Aqualyx σβήνει τα μαξιλαράκια λίπους!

Η ενέσιμη θεραπεία Aqualyx  απαλλάσσει άνδρες και γυναίκες από τα τοπικά μαξιλαράκια λίπους που τους ταλαιπωρούν.

Ο ανθρώπινος οργανισμός  για την καύση του λίπους παράγει στο συκώτι το λεγόμενο “δεσοξυχολανικό οξύ”.

Η επιστήμη χρησιμοποιεί πλέον το συγκεκριμένο οξύ για να τορπιλίσει σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος το τοπικό λίπος.

Ο εφευρέτης του Aqualyx είναι ο καθηγητής Πασκουάλε Μοτολέζε ο οποίος δημιούργησε μία συνθετικά κατασκευασμένη φόρμουλα με θεαματικά αποτελέσματα.

Πολλές φορές η άσκηση και η σωστή διατροφή δεν είναι αρκετή για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Το Aqualyx ενεργεί “κολλώντας” πάνω στα λιποκύτταρα από τα οποία απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα που είναι αποθηκευμένα μέσα τους.

Μέσω της άμυνας του σώματος απομακρύνονται τα κυτταρικά κατάλοιπα τα οποία ο ανθρώπινος οργανισμός τα μεταβολίζει μετατρέποντας τα σε ενέργεια.

Πως εφαρμόζεται η θεραπεία Aqualyx;

Η νέα θεραπεία γίνεται με ενέσεις και το AQUALYX εγχέεται απευθείας εντός του υποδόριου λιπώδους ιστού με τη χρήση λεπτών, εύκαμπτων βελόνων. Καθώς ο λιπώδης ιστός δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου αισθητικότητα, η θεραπεία είναι στην ουσία ανώδυνη. Επιπλέον, το AQUALYX περιέχει ένα πρόσθετο τοπικό αναισθητικό.

Σε ποια σημεία του σώματος γίνεται η θεραπεία Aqualyx;

Η νέα θεραπεία μπορεί να έχει εφαρμογή σχεδόν σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα για τη διάλυση του τοπικού λίπος. Συγκεκριμένα σε: γλουτούς, διπλοσάγονο, προγούλι, βραχίονες, μασχάλες, μέση, γοφοί, ψωμάκια, γόνατα, στήθος, εσωτερικό των μηρών. Ακόμη μπορεί να αποτελέσει επίσης μια πιθανή θεραπεία για την ψευδό-γυναικομαστία και το buffalo hump.

Τι παρενέργειες μπορεί να έχει η θεραπεία Aqualyx;

Αμέσως μετά την εφαρμογή, η περιοχή μπορεί να κοκκινίσει και να παρουσιάσει ένα ελαφρύ πρήξιμο. Όπως συμβαίνει σε κάθε θεραπεία με υποδερμικές βελόνες, είναι πιθανό να εκδηλωθεί ένα πολύ μικρό αιμάτωμα. Όλα αυτά θεωρούνται αναμενόμενες παρενέργειες και υποχωρούν πλήρως λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία.

Πόσες θεραπείες  aqualyx χρειάζεται να κάνω για να δω αποτελέσματα;

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με τον επιθυμητό βαθμό διόρθωσης, το μέγεθος του τοπικού λίπους και τις ειδικές αντιδράσεις του λιπώδους ιστού. Κατά μέσο όρο, υπολογίζονται 3-5 θεραπείες, με ενδιάμεσα διαλείμματα τριών εβδομάδων, μέχρι να είναι ορατά τα αποτελέσματα.

Η υγιεινή διατροφή καθώς και η άσκηση κρίνονται απολύτως απαραίτητα ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία της θεραπείας.

Οδηγίες για μετά την θεραπεία Aqualyx.

Αμέσως μετά τη θεραπεία και για τις επόμενες 12 ώρες δεν πρέπει στην περιοχή να εφαρμοστούν καλλυντικά , ενώ για μία ημέρα θα πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άμεσες πηγές θερμότητας και ακτινοβολίας (ηλιοθεραπεία , UV-ακτινοβολία, σάουνα κτλ.).

Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η έντονη φυσική άσκηση για τις επόμενες επτά ημέρες. Καθώς τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται μετατρέπονται σε πρόσθετη ενέργεια, είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί η υγιεινή διατροφή, διαφορετικά ο οργανισμός θα αποθηκεύσει το λίπος σε άλλο σημείο.

Ποιους αφορά η θεραπεία Aqualy;

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους, άνδρες και γυναίκες, από 18 μέχρι 60 χρόνων. Πριν από την εφαρμογή της θεραπείας ο θεράπων ιατρός θα πρέπει, μέσα από συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο, να αξιολογήσει εάν μια θεραπεία με AQUALYX ενδείκνυται για την περίπτωσή του.

Tip:

Συνδύασε το Aqualyx με το Carboxy Σώματος και αλλάξτε το σώμα σας για πάντα!