210 69 29 999

αποτρίχωση laser για άντρες

Αποτρίχωση Laser για Άντρες – Μύθοι & Αλήθειες

Η Αποτρίχωση Laser για Άντρες δεν είναι πλέον ταμπού! Πολλοί πιστεύουν πως η αποτρίχωση είναι αυστηρά γυναικεία υπόθεση.

Κάνουν λάθος, μπορεί να ήταν, δεν είναι όμως πια!

Παλιότερα, αν δεν ήσασταν bodybuilder, ποδηλάτης, κολυμβητής ή χορευτής, oι πιθανότητες να παρέμενε άθικτη η υπερβολική τριχοφυϊα του σώματός σας , ήταν πολλές. 

Σήμερα όμως -ευτυχώς- τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. 

Το ξυράφι, υπήρξε το κατεξοχήν εργαλείο αποτρίχωσης για τους άνδρες. Το ξύρισμα, ήταν η πιο κοινή τεχνική αφαίρεσης τρίχας σχεδόν σε όλο το αντρικό σώμα.

Ο μύθος αυτός σήμερα «έπεσε από το θρόνο του»!

Επιπλέον, το ξύρισμα έχει και ένα σημαντικό μειονέκτημα. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα, μικρά σπυράκια κάνουν την εμφάνιση τους στους πόρους της τρίχας. Σπυράκια που προκαλούν ενόχληση, αλλά και έντονη φαγούρα. 

Όσοι από τους άντρες, δοκίμασαν να βιώσουν την “τραυματική” εμπειρία της αποτρίχωσης με κερί, επιβράβευσαν την αντοχή του γυναικείου φύλου στον πόνο.

Φυσικά και οι περισσότεροι από αυτούς, δεν σκέφτηκαν καν το ενδεχόμενο να ζήσουν την ίδια εμπειρία ξανά.

Καθώς λοιπόν η επιθυμία για αποτρίχωση στους άντρες έχει αυξηθεί, όλο και περισσότεροι αναζητούν εναλλακτικές μεθόδους, οι οποίες τους παρέχουν καλύτερό και μόνιμο αποτέλεσμα. 

Επιλέγοντας έτσι την αποτρίχωση με Laser, εξοικονομούν πολύ χρόνο, κόπο αλλά και χρήμα.

Αποτρίχωση Laser για άντρες: Ένα νέο Love Story

Η αποτρίχωση laser για άντρες αφορά σήμερα όλο και περισσότερα άτομα. Ένας από τους κύριους λόγους που η θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ είναι ιδανική για τους άνδρες, είναι πως αυτή λειτουργεί εξίσου καλά σε όλο τους το σώμα. 

Είναι αποτελεσματική, χωρίς έντονο πόνο. Οι περισσότεροι άντρες χρησιμοποιούν την αποτρίχωση με λέιζερ για την πλάτη, τους βραχίονες και το στήθος.

Πολλοί, είναι απλά ικανοποιημένοι πετυχαίνοντας σημαντική αραίωση των τριχών, σε σημεία του σώματος όπως η πλάτη, οι ώμοι και το στήθος.

Η αποτρίχωση laser για άντρες,  λειτουργεί αποτελεσματικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην πραγματικότητα, η αποτρίχωση με λέιζερ είναι η μόνη αποτελεσματική θεραπεία αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας για τον άντρα.

Είτε αυτός στοχεύει σε ένα αποτέλεσμα αραίωσης ή ακόμα και στην ολική αφαίρεση των τριχών.

Πόσες φορές θα χρειαστεί να μας επισκεφτείτε για αποτρίχωση;

Ο αριθμός των θεραπειών που απαιτούνται, δεν είναι για όλους ο ίδιος.

Πρέπει να σημειώσουμε, ότι οι παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα των θεραπειών με λέιζερ, είναι αρκετοί.

Σε μεγάλο βαθμό αυτό εξαρτάται από το είδος της τρίχας, τον τύπο και την κατάσταση του δέρματος ή ακόμα και την ηλικία του ατόμου.

Στην αποτρίχωση laser για άντρες -συγκριτικά με τις γυναίκες- τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, μιας και η παρουσία των ανδρογόνων (τεστοστερόνης), κάνει την τριχοφυία να επιμένει σε διάφορες περιοχές του σώματος.

Ο αρχικός αριθμός των θεραπειών στην αποτρίχωση με laser για άντρες,  μπορεί να ποικίλει από 6 ως και 12 επαναλήψεις.

Συνήθως, μετά από αυτές τις επισκέψεις, μεταπίπτουμε σε ένα πρόγραμμα “συντήρησης”, ενώ το κόστος της θεραπείας μειώνεται σημαντικά.

Αντρικά Σημεία Σώματος – Αποτρίχωση Laser για Άντρες

Το πρόσωπο είναι μια περιοχή, στην οποία οι άντρες επιθυμούν να σχηματίσουν καλύτερα τα γένια τους, αφαιρώντας τριχοφυϊα από τα μάγουλα.

Η περιοχή του προσώπου στον άντρα, χρειάζεται επιμονή και υπομονή. 6 συνεδρίες μπορεί να είναι αρκετές για να είμαστε ικανοποιημένοι.

Υπάρχουν όμως φορές που ο αριθμός των επαναλήψεων της αποτρίχωσης στο πρόσωπο, μπορεί να φτάσει τις 10 έως και 12 συνεδρίες.

Περιοχές ιδιαίτερα δημοφιλείς για την αντρική αποτρίχωση, είναι η πλάτη και ο λαιμός.  Συνήθως με 6-7 συνεδρίες -όταν αυτές επαναλαμβάνονται σωστά- έχουμε εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Εδώ και χρόνια, το στήθος αποτελεί μια από τις αγαπημένες περιοχές για τους άντρες που επιλέγουν την αποτρίχωση με laser. Πολλοί είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν στο συγκεκριμένο σημείο έντονη τριχοφυϊα.

Πρωταρχικός τους στόχος, είναι η σαφής αραίωση των τριχών. Άλλοι δε, επιμένουν ως ότου οι τρίχες σχεδόν εξαφανιστούν από το στήθος τους.

Λογικά, με 8 ως 12 συνεδρίες, τα αποτελέσματα είναι απολύτως ικανοποιητικά.

Δεν είναι λίγοι και οι άντρες, που επιλέγουν να προχωρήσουν σε αποτρίχωση στα χέρια τους, ενώ οι ώμοι αποτελούν μια παραδοσιακή επιλογή.

Στα δύο αυτά σημεία του αντρικού σώματος, 8 με 12 συνεδρίες συνήθως αρκούν για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 Κωδικός «Κύστη Κόκκυγος» – Laser Alexandriti

Μια περίπτωση που ταλαιπωρεί αρκετούς άντρες και αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς, είναι η κύστη κόκκυγος.

Γνωρίζετε πως αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί οριστικά με την χρήση laser για αποτρίχωση;

Για όσους δεν γνωρίζουν, η κύστη κόκκυγα, αποτελεί μια φωλιά από τρίχες, στο δέρμα ανάμεσα στους γλουτούς.  Συγκεκριμένα στην μεσογλουτιαία πτυχή ή κοινώς στην «ουρίτσα», όπως αποκαλείται η περιοχή του κόκκυγα.

Η αποτρίχωση laser για άντρες, λειτουργεί προληπτικά, προλαμβάνοντας την δυσάρεστη αυτή κατάσταση, ενώ εφαρμόζεται και επικουρικά για την αποφυγή οποιασδήποτε υποτροπής.

Στην Facemed, θα συνεργαστούμε μαζί σας σε ατομική βάση, ώστε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσάς.

Ακόμα και αν η τριχοφυία σας επιμένει, στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Tip:  Αλήθεια, είστε άντρας και δεν γνωρίζετε τι είναι το Brotox;