210 69 29 999

αποτρίχωση μπικίνι

Αποτρίχωση Μπικίνι – Πέτα το ξυράφι & ξέχνα το κερί!

Η αποτρίχωση μπικίνι με λέιζερ είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος αφαίρεσης των ανεπιθύμητων τριχών στην συγκεκριμένη  περιοχή του σώματος.

Ας το παραδεχτούμε – όταν έρθει η εποχή για να φορέσετε το μαγιό σας, ξέρετε ότι θα πρέπει να έχετε  φροντίσει τη γραμμή του μπικίνι σας.

Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο να αποφασίσετε την καλύτερη μέθοδο ώστε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη  τριχοφυΐα σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή.

Οι περισσότερες γυναίκες όμως  που αποφεύγουν τη συντήρηση του ξυρίσματος, επιλέγουν την αποτρίχωση μπικίνι με λέιζερ.

Εφόσον έχετε ήδη εμπειρία με θεραπείες αποτρίχωσης λέιζερ σε διαφορετικά σημεία του σώματος, όπως τα πόδια ή το πρόσωπο, τότε γνωρίζετε ήδη τις αρχές πίσω από την αποτρίχωση μπικίνι.

Λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθησία της περιοχής, φροντίζουμε ώστε οι διαδικασίες να εκτελούνται προσεκτικά και με ακρίβεια.

Ο πόνος από την εφαρμογή του λέιζερ είναι συνήθως σύντομης διάρκειας και ελάχιστος.

Ενώ, υπάρχουν τρόποι να περιοριστεί επιπλέον, είτε με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας είτε πάγου.

Αποτρίχωση Μπικίνι με Laser Αλεξαννδίτη Candela

Το Laser Αλεξανδρίτη της Candela ψεκάζει ψυκτικό μέσο σε κάθε παλμό. Έτσι μειώνει τον πόνο,  κάνοντας την εφαρμογή καλά ανεκτή.

Αν εμφανιστεί  οποιαδήποτε ερυθρότητα, αυτή υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες  μετά τη θεραπεία.

Για πολλές γυναίκες,  3-4 συνεδρίες laser αρκούν για την αποτρίχωση μπικίνι. Η κάθε μία από αυτές έχει μικρή διάρκεια η οποία δεν ξεπερνά κάθε φορά την μισή ώρα.

Αποτρίχωση Μπικίνι & Κόστος

Γνωρίζετε πως η αποτρίχωση μπικίνι δεν είναι υπερβολικά ακριβή; Στην πραγματικότητα έχει σχεδόν το ίδιο κόστος με άλλες μεθόδους, αν λάβετε υπόψιν το πόσες φορές θα χρειαστεί να τις επαναλάβετε. 

Απλά θυμηθείτε πως οι θεραπείες αποτρίχωσης με laser είναι μόνιμες. Επίσης δεν είναι κάτι που χρειάζεται να συνεχίζετε για πάντα.

Για την αφαίρεσης της τρίχας με  λέιζερ απαιτούνται μόνο 6 έως 8 θεραπείες.  Στη συνέχεια η τρίχα αφαιρείται μόνιμα  ή μειώνεται σε σημαντικό βαθμό.

Πέτα το ξυράφι – Ξέχνα το Κερί | Αποτρίχωση Μπικίνι

Με το ξύρισμα μπορεί να έχετε φαγούρα ή να έχουν γυρίσει οι τρίχες, μια κατάσταση γνωστή ως θυλακίτιδα.  Τότε η αποτρίχωση μπικίνι με λέιζερ είναι ιδανική για εσάς.

Η αποτρίχωση με λέιζερ αφαιρεί μόνιμα την τρίχα. Αποτελεί θεραπεία της θυλακίτιδας και άλλων δερματικών καταστάσεων, που προκύπτουν από τον τραυματισμό του δέρματος της ευαίσθητης περιοχής από άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.

Η αποτρίχωση μπικίνι με λέιζερ είναι η λύση που αναζητάτε για να εξαλείψετε τον πόνο αλλά και να μειώσετε το κόστος της αποτρίχωσης.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη θεραπεία laser, καλέστε μας για να ενημερωθείτε και να κλείσετε το ραντεβού σας.

Tip: Μάθε περισσότερα για την Αποτρίχωση με Laser Alexandriti